Ipsitilla Ruokalista

Ternimaitoletut

0,5 l ternimaitoa (tai muuta maitoa)

2,5 dl spelttijauhoja

2 kananmunaa

ripaus suolaa

hieman kylmäpuristettua rypsiöljyä

pannulle pieni nokare voita

Lisänä lettuateriaan:

kilohaileja, raejuustoa, tomaatteja

Appelsiinimehun asemesta oman puutarhan sokeroimaton viinimarjamehu on parempaa.

Hedelmäsokerilla makeutettu kotihillo makean nälkäiselle!

 

Välipala

Oivan välipalan rakentaa raejuuston, lihaleikkeleen ja hedelmien tai kasvisten varaan. Hyvää rasvaa ja myös valkuaista edustaa manteli- tai pähkinärouhe. Jokaiseen ateriaan kuuluu ehdottomasti myös valkuainen (joka tässä siis saadaan tuosta rouheesta, raejuustosta ja kalkkunaleikkeleestä).